Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Aardappelpuree met ui, sjalot of knoflook
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, kruimige aardappel, melk, sjalot, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, ei, gehakt, kaas, kruimige aardappel, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, tijm, tomatenpuree, volle melk, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Noma:
Diner / bijgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Recept van Francesca Kookt!:
Buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Bijgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman: