Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Gans in witte wijn
- Ingrediënten:
- citroen, citroensap, gans, gelatine, gemberpoeder, laurier, peperkorrels, peterseliewortel, suiker, tomaat, water, witte wijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- gevogelte / azijn
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, dragon, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode paprika, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Buffet / bijgerecht uit De zomerkeuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner uit Anatolië:
Recept uit Keukendagboek 2: