Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Gratin Dauphinois - Gegratineerde plakjes aardappel met melk, kaas en een vleugje knoflook
- Ingrediënten:
- aardappelen, boter, gruyère, knoflook, melk en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, bouillon, ei, gehakt, gruyère, kruimige aardappel, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, slagroom, tijm, tomatenpuree, tomatensaus, ui, volle melk, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Crumbles en gratins:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Bijgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Bijgerecht uit 101 ballen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel: