Recept uit De pastabijbel:
Boekweitpasta met kool, aardappelen en kaas
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, fontina, gedroogde pizzoccheri, knoflook, parmezaanse kaas, salie, savooiekool, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aubergine, basilicum, bleekselderij, boter, bouillon, courgette, ei, groente, kaas, melk, nootmuskaat, olijfolie, pancetta, peterselie, salie, suiker, ui, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Snack / snack of tussendoortje / avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine: