Recept uit De Shanghai-keuken:
Dipsaus met gember en lente-ui
- Ingrediënten:
- bakolie, gember, lente-ui, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bruine basterdsuiker, bruine suiker, citroensap, gemberpoeder, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoensap, maïzena, olie, olijfolie, peper, sesamolie, sjalot, sojasaus, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Thaise keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Jam, gelei, confituur:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Koude keuken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty: