36 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijboterbouilloncitroensapfruitgroenteknoflooklaurierlaurierbladolieolijfolieossenstaartpeperrunderbouillonrundergehaktsuikertomaattomatenpureeuivleeswijnwortelzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Anne Wilson - Grieks koken

Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:

Rundvlees met uien

Ingrediënten:
kaneelstokje, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, pimentkorrels, rode wijn, rode wijnazijn, rundvlees, tomatenpuree, uien, water en zout

Keuken:
Grieks
Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Pittige rundvlees bamisoep recept

Ingrediënten:
bonenpasta, gehakt, gember, laurierblad, lente-ui, lichte sojasaus, noedels, peperkorrels, rundvlees, steranijs, tomaten, uien, verse koriander, water, wijn en zonnebloemolie

Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Babi Ketjap

Ingrediënten:
asem, azijn, citroensap, djahé, fruit, gembersiroop, gula djawa, ketjap, ketjap asin, ketjap manis, knoflook, komkommer, lombok, lomboks, mirin, olie, peper, peper en zout, rawit, rode lombok, rode wijn, sjalot, sjalotje, sjalotjes, sjalotten, speklapjes, knoflook, knoflook, varkenshaas, varkensvlees, vlees, water, wijn, witte azijn en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Sayur Lodeh

Ingrediënten:
asem, djahé, fruit, garnalenpasta, spitskool, groenten, gula djawa, juruk purut, kemirinootjes, ketjap, ketjap manis, korianderpoeder, knoflook, kool, kunyit, laos, lombok, lomboks, olie, pasta, peper, petehbonen, rawits, rode lombok, runderlappen, rundvlees, salamblaadjes, santen, sereh, sjalotten, sperziebonen, spitskool, taugé, tempeh, knoflook, tomaten, trassi, vlees, water, wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Nasi Putih

Ingrediënten:
asem, citroen, citroensap, djahé, djinten, fruit, kokosnootvruchtvlees, gula djawa, juruk purut, korianderpoeder, knoflook, kruiden, kruidnagel, kunyit, laos, lomboks, olie, pure chocolade, rijst, runderlappen, salamblaadjes, santen, sereh, knoflook, uien, vlees, water, wijn en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Recept uit Pizza & pasta:

Pasta Met Zeekreeft En Tomatensaus

Ingrediënten:
bavette (vlees), chilivlokken, fruit, gedroogde chilivlokken, kerstomaat, knoflook, knoflook, kreeft, kreeften, olijfolie, pasta, peterselie, spaghetti, tomaat, tomaten, water, wijn, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Jachtschotel met rodekool

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, gemalen kruidnagel, handappels, kaneel, kruimige aardappels, maïzena, melk, paneermeel, paprikapoeder, rode kool, rodekool, rode wijn, rundergehakt, suiker, uien, water, 
zout en peper en zure appels

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Ossenstaartpastei met griesmeelkorst

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne maïsgries, fijne polenta, gemalen kaneel, gemalen komijn, gemalen kruidnagel, ijswater, knoflook, olijfolie, ossenstaart, pure chocolade, reuzel, rode ui, rundvleesbouillon, spaanse rode wijn, tempranillo, tomaat uit blik, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:

Originele hachis parmentier

Ingrediënten:
laurier, boter, bouillon, kaas, ui, kruimige aardappel, paneermeel, rundergehakt, bleekselderij, knoflook, melk, water en wijn

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Kalfstong en kalfsborst, ossenstaart en ossenbouillon

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, babyknolselderij, bleekselderij, boter, citroensap, donker bier, druivenpitolie, eiwitten, kalfsborst, kalfstong, kippenbouillon, kippengelei, ossenstaart, prei, rode wijn, tijm, ui, water, waterkers, wortel, zittauer-uien, zout en zuring

Soort:
vlees / gevogelte
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Recept uit Twaalf:

Toscaanse risotto

Ingrediënten:
boter, gedroogde paddestoelen, italiaanse saucijsen, kippenlever, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, risottorijst, rode ui, rode wijn, rundergehakt, vleesbouillon en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto / rijst
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Ossenstaart met bosbessen

Ingrediënten:
appel, appelbalsamico, bosbessen, bruine boter, citroentijm, croutons, donker bier, druivenpitolie, engelwortelzaad, laurierblad, ossenstaart, rode wijn, schildbladzuring, sleepruim, tuinkers, ui, vlierkappertjes, water, waterkers, wortel, zout en zuringstelen

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vlees / fruit
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Biefstuk met kruidenboter

Ingrediënten:
biefstuk, boter, droge witte wijn, fond, knoflookboter, kruidenboter, mosterdboter, niervet, olie, peper, peterselieboter, rode wijn, runderbouillon, sjalottenboter, slakkenboter, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:

Iç sigir eti - Runderstoofpot

Ingrediënten:
aardappelen, knoflook, komijn, laurier, olijfolie, rode wijn, rode wijnazijn, rundvlees, tomaten, tomatenpuree, ui, water, zilveruitjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Rijstkroketten - arancini di riso

Ingrediënten:
arboriorijst, bloem, bouillon, broodkruim, doperwtjes, droge rode wijn, ei, kalfsgehakt, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, rundergehakt, tomatenpuree, tomatensaus, ui, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Siciliaans / Italiaans
Soort:
kalfsvlees / rijst / rundvlees / frituur
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Bourgondische runderstoofschotel

Ingrediënten:
atkins bake mix, bleekselderij, boter, droge rode wijn, gedroogde tijm, kleine champignons, knoflook, laurier, olijfolie, ontbijtspek, runderlende, runderribstuk, ui, water, wortel en zoutarme runderbouillon

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Haal meer recepten op...