Recept uit Deutsche Küche:
Witte wijn-botersaus
- Ingrediënten:
- boter, champagneazijn, sherryazijn, sjalotten, slagroom, witte wijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- saus / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept uit JGV - A Life in 12 Recipes:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit De truffel:
Recept uit De truffel:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza: