101 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: augurkazijnbloembotercitroencitroensapdilleeifijne kristalsuikergerookte zalmknoflookmakreelmayonaisemelkmierikswortelolieolijfoliepeperpeterselieuiwaterwitte wijnzalmzalmfiletzeezoutzonnebloemoliezwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Hyacint van vis

Ingrediënten:
bosui, gember, kippenbouillon, knoflook, olie, pijnboompitten, rijstwijn, suiker, tomatenpuree, visfilet, witte azijn, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Gemarineerde zoetzure vis

Ingrediënten:
appelazijn, bloem, heilbot, kabeljauw, kerriepoeder, knoflook, koolvisfilet, korianderzaad, laurier, olijfolie, paprika, schelvis, suiker, tomaat, ui, witvis, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Blini´s met gerookte vis en zalmeitjes

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, droge gist, ei, gerookte heilbot, gerookte paling, melk, peper, suiker, verse bieslook, verse dille, zalmeitjes en zout

Keuken:
Russisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Diner / voorgerecht uit Lekker Hollands:

Zoetzure makreel

Ingrediënten:
bleekselderij, bospeen, kristalsuiker, laurier, makreel, mosterdzaad, peperkorrel, prei, venkelzaad en zout

Keuken:
Nederlands
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:

Gravad-lax van makreel

Ingrediënten:
crème fraîche, dille, fijn zout, kwark, makreel, mierikswortel, suiker en witte peper

Soort:
carpaccio/tartaar / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / voorgerecht uit Mas is meer:

Makreel

Ingrediënten:
korianderzaad, makreelfilet, suiker, vlierbloesem en zeezout

Keuken:
Belgisch
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Zeebaars met meloen

Ingrediënten:
meloen, passievruchtensap, peper, rijstazijn, rijstwijn, suiker, zeebaarsfilet, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:

Makreeltartaar met mierikswortel & carta di musica

Ingrediënten:
augurk, bladpeterselie, carta di musica, citroen, extra vierge-olijfolie, fijn zout, kappertjes, komkommer, kristalsuiker, makreelfilet, mierikswortelsaus en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / voorgerecht uit NAJAT:

Ingelegd tonijnhart in zwarte inkt

Ingrediënten:
citroen, flan marino, inktsaus, rozemarijn, sinaasappel, sinaasappelpartjes, suiker, tonijnhart, tonijnlevermousse en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / voorgerecht uit Elzas:

Gravlax van zalmforel met rode biet

Ingrediënten:
gelei van groene appel met wasabi, laurier, rettich, rode biet, suiker, witte peper, zalmforelfilet en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:

Tonijncarpaccio met roze peperkorrels

Ingrediënten:
knoflook, kristalsuiker, limoen, olijfolie, rode chilipeper, roze peperkorrels, tonijn, venkel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / voorgerecht uit Kooktechnieken:

Graved lachs

Ingrediënten:
citroenmelisse, dille, forelfilet, kervel, peper, suiker, zalmfilet en zout

Keuken:
Zweeds
Soort:
vis
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / voorgerecht uit Jeruzalem:

Zalmsteaks in chraimeh saus

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, citroen, fijne kristalsuiker, gemalen komijn, groene chilipeper, kaneel, karwijzaad, knoflook, koriander, mild paprikapoeder, tomatenpuree, zalmsteak, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Gerookte makreel

Ingrediënten:
citroensap, gerookte makreel, groene peper, komkommer, mayonaise, paprikapoeder, suiker, thousand islands dressing en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Viscocktail

Ingrediënten:
ananas, cayennepeper, cognac, gerookte forel, gerookte zalm, gerookte zalmforel, mierikswortel, peterselie, room, sinaasappel, sla, suiker en zout

Soort:
vis
Haal meer recepten op...