95 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ansjovisbieslookbleekselderijbloembotercayennepepercitroensapcitroenschildilleeiknoflookkorianderlaurierlaurierbladlente-uiolijfoliepeperpeterselierode uisjalottomaatwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Fantastische lasagne met vis

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, broodkruim, citroen, garnalen, kerstomaat, lasagnavellen, laurier, melk, muskaatnoot, pancetta, parmezaanse kaas, peterselie, rucola, venkelknol, visfilet, witte ui, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Viskebabs met kappertjes, geblakerde aubergine & ingemaakte citroen

Ingrediënten:
aubergine, bosui, broodkruim, citroen, dille, ei, geelwortelpoeder, gemalen komijn, griekse yoghurt, ingemaakte citroen, kappertjes, knoflook, peterselie, schelvisfilet, witte peper, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Zalmspread met zuurdesembrood

Ingrediënten:
bosui, cayennepeper, citroensap, citroenzest, mayonaise, peper, slagroom, zalmfilet, zout en zuurdesembrood

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Visrolletjes

Ingrediënten:
citroenrasp, coquilles, garnalen, lente-ui, peper, peterselie, saffraan, scholfilet, slagroom, tongfilet, witte wijn en zout

Soort:
vis
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / voorgerecht uit 45 geniale rezepten:

Gefüllte Thunfischröllchen mit Taschenkrebsfleisch und Ananas-Mango-Chutney / Gevulde tonijnrolletjes met vlees van noordzeekrab en ananas-mangochutney

Ingrediënten:
ananas-mango-chutney, avocadorelish, bleekselderij, cayennepeper, citroengras, citroenrasp, citroensap, dille, fleur de sel, karwij, kervel, knoflook, limoenrasp, limoensap, noordzeekrab, olijfolie, passievrucht, pekelzout, tijm, tonijnfilet, ui, venkel, wortel, zeezout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans / Duits
Soort:
vis
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Feestelijk tafelen:

Sardines met muntdressing

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, gedroogde chilipeper, olijfolie, rode-wijnazijn, selderijzout, sjalot, verse munt, verse sardines, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / barbecue/grill / vis / feestdagen
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Sardines met muskaatdruiven, munt en pijnboompitten

Ingrediënten:
aioli, citroen, citroenrasp, extra vierge olijfolie, ham, jamón, manzanilla, muskaatrozijnen, pijnboompitten, prosciutto, rode ui, rozijnen, verse munt, verse sardines en zeezoutvlokken

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / voorgerecht uit 101 ballen:

Thaise zalmballetjes

Ingrediënten:
bloem, citroen, citroengraspasta, gember-misosaus, koriander, lente-ui, limoenrasp, plantaardige olie, rode chilipeper, thaise vissaus en zalmfilet

Keuken:
Thais
Soort:
vis
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / voorgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Gerookte zalmpaté

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, dille, extra vierge-olijfolie, garnalen, gerookte zalm, rode peper, rode ui, roomkaas, selderijhart, wit krabvlees, zalmkaviaar en zuurdesembrood

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / feestdagen
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Kleine klipvistortilla's

Ingrediënten:
aardappel, bacalao, boter, citroen, citroenrasp, citroensap, ei, gedroogde gezouten kabeljauw, gedroogde gezouten klipvis, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode ui en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
tortilla / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Vitello tonnato

Ingrediënten:
ansjovis, blanke kalfsbouillon, bleekselderij, bliktonijn, citroen, citroensap, ei, kalfsoester, kappers, laurier, olijfolie, uien, winterpeen en zonnebloemolie

Soort:
kalfsvlees / vis
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / voorgerecht uit Jamie's Amerika:

Peruviaanse ceviche

Ingrediënten:
citroen, extra vierge olijfolie, koriander, lente-ui, mosterdkers, munt, paprika, rode spaanse peper, snapper, tongschar, venkelgroen, zeebaars, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Peruaans / Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / voorgerecht uit Jamie's Amerika:

Peruviaanse ceviche

Ingrediënten:
citroen, extra vierge olijfolie, koriander, lente-ui, mosterdkers, munt, paprika, rode spaanse peper, snapper, tongschar, venkelgroen, zeebaars, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...