82 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelansjovisbladpeterseliebloembotercitroensapcitroenschileiextra vierge olijfoliegroentebouillongrof zeezoutlaurierbladolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliesardinestomaatuivenkelwitbroodwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Viskebabs met kappertjes, geblakerde aubergine & ingemaakte citroen

Ingrediënten:
aubergine, bosui, broodkruim, citroen, dille, ei, geelwortelpoeder, gemalen komijn, griekse yoghurt, ingemaakte citroen, kappertjes, knoflook, peterselie, schelvisfilet, witte peper, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:

Provençaalse salade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroenrasp, citroensap, courgette, extra vierge olijfolie, knoflook, radijzen, rode paprika, sperziebonen, tomaten, venkel en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
salade
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / voorgerecht uit 45 geniale rezepten:

Gefüllte Thunfischröllchen mit Taschenkrebsfleisch und Ananas-Mango-Chutney / Gevulde tonijnrolletjes met vlees van noordzeekrab en ananas-mangochutney

Ingrediënten:
ananas-mango-chutney, avocadorelish, bleekselderij, cayennepeper, citroengras, citroenrasp, citroensap, dille, fleur de sel, karwij, kervel, knoflook, limoenrasp, limoensap, noordzeekrab, olijfolie, passievrucht, pekelzout, tijm, tonijnfilet, ui, venkel, wortel, zeezout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans / Duits
Soort:
vis
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Spaghetti alla putanesca

Ingrediënten:
ansjovis in olie, bladpeterselie, citroen, kaneel, kappertjes, knoflook, passata, rode spaanse peper, spaghetti, tonijn in olie en zwarte olijven

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Puntarellesalade met rog en ansjovissaus

Ingrediënten:
ansjovis op zout, citroen, citroensap, extra vergine olijfolie, groentebouillon, kappertje, knoflook, kruidnagel, laurierblad, puntarelle, rogvleugel, wittewijnazijn en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Mojama met piquillopepers en kapperappeltjes

Ingrediënten:
bladsla, citroen, dressing, kapperappeltjes, knoflook, mojama, olijfolie, piquillopepers, sherryazijn, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / voorgerecht uit Ciao Bella:

Viscarpaccio met roze peperkorrels

Ingrediënten:
citroen, knoflook, olijfolie, peperoncino, peterselie, roze peperkorrels, tijm, tonijn en zwaardvis

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Puttanesca

Ingrediënten:
citroen, gedroogde chilivlokken, kappertjes, knoflook, pastaschelpen, tomatenblokjes uit blik, tonijn in blik en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Kleine klipvistortilla's

Ingrediënten:
aardappel, bacalao, boter, citroen, citroenrasp, citroensap, ei, gedroogde gezouten kabeljauw, gedroogde gezouten klipvis, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode ui en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
tortilla / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Zweedse viskoekjes

Ingrediënten:
bladpeterselie, brood, citroen, knoflook, schelvisfilet, tonijnsteak en zalmfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Sint-jakobsschelpen met venkel en ansjovisolie

Ingrediënten:
ansjovis, boter, citroenrasp, extra vierge-olijfolie, knoflook, manzanilla, olijfolie, sint-jakobsschelp, venkelknol, venkelloof en venkelzaad

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Sardienen in buideltjes uit de oven

Ingrediënten:
boter, citroen, filodeeg, knoflook, sardientjes uit blik, slablad, tomaat, verse basilicum, verse bieslook en vinaigrette

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Zalmrillette

Ingrediënten:
boter, citroen, citroensap, cognac, gerookte zalm, knoflook, olijfolie, peper, roomkaas, verse tijm, zalmfilet en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / voorgerecht uit Ciao Bella:

Gemarineerde zeebaars

Ingrediënten:
citroen, knoflook, olijfolie, peperoncino, peterselie, rode paprika, selderij en zeebaars

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Sardines met gegrilde groenten

Ingrediënten:
aubergine, burrata, cherrytomaatjes, citroen, courgette, gele paprika, grof zeezout, knoflook, mozzarella, olijfolie, rode puntpaprika, rode ui, sardines, zachte chorizo en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Diner / voorgerecht uit Spaans koken:

Witvissoep

Ingrediënten:
citroenschil, citroentijm, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, rode uien, visbouillon, witbrood, witte wijn, witte wijnazijn en witvisfilet

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Janneke Philippi - Soep bij Janneke thuis

Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:

Avocadosoep met ceviche-zalm

Ingrediënten:
avocado, chilivlokken, citroen, extra vierge olijfolie, groentebouillon, knoflook, koriander, sjalot en zalmfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Haal meer recepten op...