Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, brood, ei, eidooier, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, oud brood, parmezaanse kaas, room, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Recept uit Alles over kool:
Recept uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees: