Diner / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Gevulde aubergines
- Ingrediënten:
- aubergine, bloem, boter, broodkruim, gehakt, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ui en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, boter, ei, gehakt, kaas, knoflook, olie, olijfolie, oregano, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, slagroom, spinazie, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, volle melk, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / voorgerecht uit Culinaria España:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek: