Drinken uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Melk voor oude mannen - uld man´s milk
- Ingrediënten:
- ei, melk, nootmuskaat, room, schotse whisky en suiker
- Keuken:
- Europees / Schots
- Soort:
- drank (alcoholisch)
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, cayennepeper, citroensap, eidooier, eiwit, gruyère, kaas, kaneel, knoflook, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, specerijen, spinazie, suiker, ui, volle melk, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Drinken uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Recept uit De banketbakker:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / nagerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Kooktechnieken: