Recept uit Pannenkoeken:
Blini's met rode-uiencompote
- Ingrediënten:
- boekweitmeel, boter, ei, gedroogde gist, melk, mont-d'or, peper, quatre épices, rode uien, slagroom, suiker, water en zout
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, dragon, ei, eidooier, gehakt, kervel, kippenbouillon, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, prei, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Pannenkoeken:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Lunch / snack of tussendoortje uit Brits bakboek:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!: