Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, ei, knoflook, kruiden, lente-ui, nootmuskaat, olie, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, wortel, zeezout, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Avondmaal uit Nooit meer diëten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack / brunch / snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Beproefd:
Recept van Beproefd:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal: