85 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbroodeiwitfruitgehaktgroenteknoflooknootmuskaatnotenolieolijfoliepeperpeterseliesuikertofuuivisvleeswaterzoutzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Gehaktbrood met hardgekookt ei

Ingrediënten:
beenham, salie, eieren, boter, kalfsgehakt, melk, olijfolie, oloroso sherry, rundergehakt, spaanse ui, bleekselderij, knoflook, varkensgehakt, verse rozemarijn, vin santo, witbrood en wortels

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Snack of tussendoortje uit De banketbakker:

Saucijzenbroodjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, oudbakken bruinbrood, eidooier, ei, kalfsgehakt, maggi, melk, mosterd en nootmuskaat

Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Gehaktballen

Ingrediënten:
braadboter, braadjus, brood, eierdooier, groene paprika, kalfsgehakt, melk, paprikapoeder, rode paprika en witte wijn

Soort:
vlees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Zoetzure gehaktballetjes

Ingrediënten:
casinobrood, ei, kalfsgehakt, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, bladpeterselie, rundergehakt, suiker, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Recept uit Twaalf:

Gevuld parelhoen

Ingrediënten:
boter, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillon, grotchampignons, italiaanse saucijsen, mager kalfsgehakt, mager varkensgehakt, melk, olijfolie, parelhoen, parmezaanse kaas, witbrood en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalkoen gevuld met gedroogde vruchten en gehakt

Ingrediënten:
broccoli, cognac, ei, gedroogde abrikozen, gedroogde pruimen, gemberwortel, kalfsgehakt, kalkoen, kippenkruiden, melk, oud brood, peper, pijnboompitten, room, rozijnen, sjalotten, tomaatjes, varkensgehakt, vetstof en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Vulling met kastanjes

Ingrediënten:
boter, broodkruim, ei, gevogeltebouillon, gevogeltegehakt, gevogelteglace, kalfsgehakt, kalkoenlever, kastanjepuree, kastanjes, kippenlever, melk, sjalot, spek, truffelsap, varkensgehakt, vleesvulling, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Boerensnoepjes - caramelle rustiche

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, broodkruim, ei, eierdooier, kalfsgehakt, melk, mortadella, parmezaanse kaas, peper, rundergehakt, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Lunch / buffet / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De (perfecte) man in de keuken:

Saucijzenbroodjes met pistachenootjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, ei, eidooier, gehakt, kalfsgehakt, knoflook, komijn, komijnpoeder, korianderpoeder, melk, olijfolie, peper, pistachenoten, sesamzaad, ui en varkensgehakt

Soort:
vlees
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gefüllte Bulgur-Fleischpfanzerl auf Radi-Walnuss-Salat mit Schnittlauch / Gevulde ballen van vlees met bulgur op rettich-walnootsalade met bieslook

Ingrediënten:
citroenrasp, dijonmosterd, ei, fijne bulgur, frituurolie, gedroogde abrikozen, gember, groentebouillon, kalfsgehakt, knoflook, lamsgehakt, melk, orientaalse gehaktkruiden, peterselie, pijnappelpitten, pistaches, rettichsalade, sinaasappelrasp, toast, ui en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Lunch uit Oma's receptenboek:

Open ragoutbroodjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, champignon, ei, kalfsvlees, melk, paneermeel, witte peper en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / brood en broodgerecht / quiche / vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Königsberger Klopse

Ingrediënten:
ansjovis, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, half-om-halfgehakt, kalfsgehakt, kappertjes, kippenbouillon, melk, peterselie, runderbouillon, slagroom, ui en witbrood

Soort:
vlees
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Pasteitjes met vleesvulling - empanadas

Ingrediënten:
bloem, droge gist, ei, gedroogde oregano, gemalen komijn, kalfsgehakt, knoflook, melk, olijfolie, paprikapoeder, plantaardig vet, reuzel, rozijn, rundergehakt, ui, varkensgehakt, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Catalaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pastei
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Cannelloni alla Napoletano

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, ei, eidooier, gekookte ham, kalfsvlees, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, rauwe ham, tomatensaus voor cannelloni alla napoletana, vleesjus en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Haal meer recepten op...