Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Gegratineerde kool met ui
- Ingrediënten:
- bloem, knoflook, kool, melk, olijfolie, peper, slagroom, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloemkool, boter, broccoli, ei, groente, kaas, knoflook, laurier, mozzarella, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, prei, slagroom, suiker, tijm, ui, volle melk, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nopi:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Lekker Happen:
Bijgerecht uit Polpo:
Recept van Lekker Happen:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek: