Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lamsbout met peterselie in deeg
- Ingrediënten:
- bloem, extra vergine olijfolie, knoflook, lamsbout, peterselie, water, zout en zwarte peper
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, gele ui, gist, kikkererwten, koriander, munt, olijfolie, peper, prei, suiker, tijm, toast, tomatenpuree, ui, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Bijgerecht / basisrecept uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Dranken / snack of tussendoortje / drinken uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine: