Recept uit Spis:
Gebakken kalfslever
- Ingrediënten:
- acaciahoning, belegen boerenkaas, bladpeterselie, ciderazijn, kalfslever, olijfolie, peper, rode ui, tarwebloem, venkelzaad en zeezout
- Keuken:
- Deens
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroensap, ei, kalfsvlees, knoflook, komijn, kruiden, laurier, olijfolie, paprika, prei, specerijen, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van Jeroen en Wendy's lekkernijenblog:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie: