Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Avgolemono (kippensoep met ei & citroen)
- Ingrediënten:
- bleekselderij, citroensap, ei, kip, langkorrelige rijst, peterselie, witte ui, wortel en zwarte peperkorrels
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, blanke kippenbouillon, bloem, boter, champignons à blanc, citroen, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, geglaceerde witte uitjes, kip, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, slagroom, tijm, water, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier: