Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Eieren in rodewijnsaus
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, bloem, bosui, boter, ei, knoflook, laurier, rode wijn, rookspek, sjalot en wijnazijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees / ei/omelet/frittata
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, citroen, citroensap, eidooier, gehakt, gekookte ham, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, serranoham, slagroom, tijm, ui, varkensgehakt, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Recept van Food & Friends:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit singapore:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Brindisa:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit Van piepers tot pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Mediterrane Odyssee: