Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, munt, olie, peper, prei, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit NAJAT:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Francesca Kookt!:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Turquoise:
Recept uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Spis:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit Moro: