Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, courgette, knoflook, kruiden, laurier, munt, olie, oregano, peper, prei, suiker, tijm, tomaat, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit Grieks koken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept van Voedzaam & Snel:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: