Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, eidooier, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Turquoise:
Snack of tussendoortje uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Ontbijt / diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: