200 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijbloemcitroensapdroge witte wijneidooierknoflooklaurierlaurierbladmelkolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterselieroomslagroomspinazietijmuiwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Gehaktbrood met ei

Ingrediënten:
bakboter, boterham, braadjus, ei, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, peper, rode wijn, rundergehakt, tomatenpuree, ui, verse peterselie, wortel en zout

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Biefstuk tartaar in roomsaus met samengestelde boter

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroensap, dragon, ei, fond, kervel, knoflookboter, kruidenboter, mager rundvlees, merg, mosterdboter, niervet, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, peterselieboter, runderbouillon, sjalottenboter, slagroom, slakkenboter, spek, tijm, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gegratineerde hardgekookte eieren

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, ei, melk, nootmuskaat, paddestoel, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:

Bacalaokroketten - Claudia Roden, 2013

Ingrediënten:
bacalao, bloem, boter, ei, fijn broodkruim, fijn matzemeel, kabeljauwfilet, melk, middelfijn broodkruim, middelfijn matzemeel, nootmuskaat, olijfolie, ui, volle melk, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:

Hamkroketten - Claudia Roden, 2013

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijn broodkruim, fijn matzemeel, jamón serrano, middelfijn broodkruim, middelfijn matzemeel, nootmuskaat, olijfolie, ongerookte rauwe ham, ui, volle melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Schupfnudeln met rucola, rode uien en parmezaan

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, bruine basterdsuiker, eieren, bloem, knoflook, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, rode uien, rucola, zout en vastkokende aardappelen

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:

Pastitsio: macaroni-gehaktschotel met kaneel, rode wijn en kefalotiri

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, ei, gemalen kruidnagel, griekse kefalotiri, kaneelstokje, knoflook, laurierblad, mager rundergehakt, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rigatoni, rode wijn, tomaat in blik, tomatenpuree, tortigliono, tubetti, ui en witbroodkruim

Keuken:
Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Doperwtenflan

Ingrediënten:
bloem, boter, doperwten, ei, gekookte ham, melk, nootmuskaat, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Cannelloni met tomaten-gehaktsaus

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, ei, gedroogde munt, kaneelstokje, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, tomaat in blik, ui, witte wijn, worcestersaus en zoet paprikapoeder

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje 2 notities

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:

Vleespastei met pastinaak

Ingrediënten:
appelcider, bladerdeeg, bloem, boter, ei, gemalen kruidnagel, kaneel, nootmuskaat, olijfolie, pastinaken, runderbouillon, runderstoofvlees, tijm, ui en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Sandra Ysbrandy, Sabine Posthumus en Suzan Huesken - Appels en peren

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Appels en peren:

Hete bliksem met worstjes en mosterdjus

Ingrediënten:
aardappel, appel, beschuit, bladerdeeg, boter, ei, gemalen kruidnagel, grove mosterd, half-om-halfgehakt, knoflook, laurier, nootmuskaat, ontbijtspek en ui

Soort:
stamppot / vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje / drinken / aperitief uit Jamie's comfort food:

Gigantisch worstenbrood

Ingrediënten:
appel, bacon, bloem, boter, broodkruim, cheddar, ei, gedroogde appel, gehakt, goudakaas, nootmuskaat, olijfolie, ontbijtspek, reuzel, salie, sesamzaad, ui, varkensgehakt en witte peper

Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Machtige Griekse moussaka

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, bloem, boter, citroen, ei, feta, gedroogde oregano, gehakt, tomaat, halfvolle melk, kefalotyri, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, pecorino, rode wijn, rozemarijn, salie en ui

Keuken:
Grieks
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Top Provençaalse ovenschotel

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, citroen, comté, ei, engelse mosterd, gruyère, halfvolle melk, ham, nootmuskaat, peterselie, pruimtomaat, rodewijnazijn en ui

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Börek met pompoen en feta

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, eidooier, feta, knoflook, melk, muskaatpompoen, nootmuskaat, scherp paprikapoeder, ui en yoghurtdeeg

Keuken:
Turks
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Börek-sigaren met hersenen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroen, citroenrasp, ei, eidooier, frituurolie, gedroogde munt, haloumi, kaneelstokje, knoflook, kruidnagel, lamshersenen, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, sjalot, ui, water en yufkavellen

Keuken:
Turks
Haal meer recepten op...