Snack of tussendoortje uit Arabia:
Sfouf met cacao en nootmuskaat
- Ingrediënten:
- amandel, bloem, cacaopoeder, kaneel, nootmuskaat, poedersuiker, sesamzaad, smen, venkelzaad en zonnebloemolie
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- zoete hapjes
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bakpoeder, bloem, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, gemberpoeder, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, specerijen, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Arabia:
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Goed zoet:
Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Wrap 'n roll:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / nagerecht uit Morito:
Recept uit Goed zoet:
Recept uit de snelle keuken:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Veg!:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Snack of tussendoortje uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept van Gezond en Lekker:
Brunch / snack of tussendoortje / high tea / traktatie uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek: