Recept uit De banketbakker:
Aardappelkroketjes
- Ingrediënten:
- aardappel, eidooier, eiwit, nootmuskaat, paneermeel, fijn, paneermeel, grof, roomboter, slagroom en zonnebloemolie
- Soort:
- aardappelgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, boter, citroensap, ei, groentebouillon, kaas, kervel, knoflook, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, spinazie, tijm, ui, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De banketbakker:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Recept van Oh my foodness:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:
Recept van Okoko recepten:
Brunch uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten: