Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, ei, gehakt, knoflook, laurier, laurierblad, melk, olijfolie, oregano, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundergehakt, slagroom, spinazie, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Eten in Italie:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept van Okoko recepten:
Lunch / snack of tussendoortje uit Baru Belanda:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie: