Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Geroosterde kalfslever in een darmnet
- Ingrediënten:
- darmnet, kalfslever, laurier, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- barbecue/grill / kalfsvlees / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, kalfsfond, knoflook, kruiden, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, sjalot, specerijen, suiker, tijm, ui, vet, vlees, water, wortel, zeezout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Raapsteeltje:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / buffet uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: