Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Ossenhaas met sukadevlees
- Ingrediënten:
- aardappels, boter, citroensap, kruidnagel, laurier, melk, ossenhaas, peper, rode wijn, sukadevlees, tomatenpuree, ui en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, groentebouillon, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, prei, rode paprika, rode wijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Soepen:
Recept uit Liever lokaal:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Baru Belanda:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger: