Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Zuurkool met sjmalts
- Ingrediënten:
- aardappelmeel, bloem, jeneverbessen, karwijzaad, kippenbouillon, kippenvel, kippenvet, knoflook, laurier, ui, witte wijn en zuurkool
- Soort:
- eenpansgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knolselderij, kruidnagel, olie, olijfolie, peper, prei, riesling, runderbouillon, sjalot, specerijen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Lunch / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Basisrecept uit BioBudget:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Miss Fromage:
Recept van De Hippe Vegetarier: