Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Varkenshals in witte wijn , azijn en suiker
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rode wijnazijn, rozemarijn, spek, suiker, ui, varkensnek, witte wijn, zilveruitjes en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, citroensap, laurierblad, olie, oregano, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Lunch / bijgerecht uit Veg!:
Bijgerecht uit Veg!:
Bijgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Recept uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De Dikke van Dam: