Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Biefstuk met kokosmelk en witte peper
- Ingrediënten:
- biefstuk, champignons, citroengras, knoflook, kokosmelk, limoenblad, limoensap, olijfolie, roomboter, sjalot, thaise vissaus en witte peper
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, lente-ui, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit De Urban Cook:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Ontbijt / brunch / lunch uit A propos bistro:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Thermomix Feest:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Recept uit Eten in Italie:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Een kookboek.: