173 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijncitroensapeifijne kristalsuikergemberknoflookkorianderzaadlimoenlimoensapmuntolieolijfolierijstazijnrode chilipepersojasaustomaatuivissauswaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe kook je met Nederlandse specerijen?

Ingrediënten:
appelmoes, asperges, avocado, bessen, bloemkool, boter, chocolademelk, foelie, friese nagelkaas, gemalen kruidnagel, groene peper, groenten, kaneel, kaneelpoeder, kaneelstokjes, knolselderij, koekkruiden, koffie, komijn, koolrabi, kruiden, kruidkoek, kruidnagel, kruidnagels, kruidnoten, muskaatnoot, nootmuskaat, peper, pompoen, raapstelen, rijst, rode bes, rode kool, rode peper, room, roze peper, snijbiet, specerijen, speculaas, sperziebonen, spinazie, spruiten, spruitjes, stoofpeertjes, suiker, vruchten, water, waterkers, witte chocolade en witte peper

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Ingemaakte komkommer

Ingrediënten:
dillezaad, knoflook, komkommer, korianderzaad, suiker, water, witte wijnazijn en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / condiment / conserven
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Ingelegde komkommers met venkel

Ingrediënten:
babykomkommer, kaneelstokje, knoflook, korianderzaad, kristalsuiker, milde rode chilipepers, minivenkelknollen, venkelzaad, water en witte wijnazijn

Keuken:
Turks
Soort:
inmaak
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Gravlax met venkel en komkommer

Ingrediënten:
appelciderazijn, citroensap, dijonmosterd, dille, dressing, extra vergine olijfolie, fijne tafelsuiker, dille, gehakt, komkommer, korianderpoeder, suiker, venkelknollen, zalmfilet, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 3 - Salades

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:

Thaise salade van komkommer en kruiden

Ingrediënten:
citroensap, gerookte kipfilet, knoflookbieslook, komkommer, rode ui, suiker, thaise vissaus, verse basilicum, verse koriander, verse munt en zoete chilisaus

Keuken:
Thais
Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Zwemkrab met zoete zwarte-pepersaus, okra en met kaneel ingemaakte komkommer

Ingrediënten:
anijssterren, banaansjalot, boter, donkere sojasaus, fijne kristalsuiker, gedroogde garnalen, gerookte pancetta, grof zeezout, kaneelstokjes, kerrieblaadjes, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lichte sojasaus, maïzena, mirin, oestersaus, okra, rijstazijn, rode chilipeper, sake, witte misopasta, zonnebloemolie, zwarte peper, zwarte peperkorrels en zwemkrabben

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mascha Lammes - Wereldbroodjes

Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:

Rou Jia Mo

Ingrediënten:
chinese rijstwijn, suiker, engelse muffins, gehakt, kaneelstokje, komijnpoeder, komkommer, koriander, kruidnagels, laurierblaadjes, lente-uitje, speklappen, steranijs, szechuanpeper, venkelzaad, gember en zoete sojasaus

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Ferran Adrià - Een dag bij elBulli

Snack of tussendoortje uit Een dag bij elBulli:

Thaise nimf

Ingrediënten:
basilicum, kokos, komkommer, koriander, korianderscheuten, madraskerrie, pinda's, rode currypasta, suiker, tamarindepasta en wit sesamzaad

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Amelia Wasiliev en Deirdre Rooney - Boerenkool

Brunch / lunch / bijgerecht uit Boerenkool:

Rijstnoedelsalade

Ingrediënten:
gember, glasnoedels, komkommer, koriander, limoen, palmkoolbladeren, pinda’s, rijstazijn, suiker, vissaus en wortel

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Japanse rijsthapjes

Ingrediënten:
bosui, gerookte zalm, groene pesto, japanse rijstazijn, komkommer, suiker, sushirijst, tabasco en verse koriander

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Haal meer recepten op...