238 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbotercitroensapcourgetteeigroenteknoflooknootmuskaatolieolijfoliepeterseliepreirozemarijnspecerijensuikertijmtomaatuivleeswaterwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Romge selderij-aardappelgratin

Ingrediënten:
appenzeller, bloemige aardappel, boskoop-appel, knoflook, knolselderij, melk, nootmuskaat, peper, room, tijm, veldsla en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / ovenschotel
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi 1 notitie

Bijgerecht uit Nopi:

Aardappel-knolselderijgratin

Ingrediënten:
aardappel, boter, groentebouillon, grof zeezout, knoflook, salie, selderijknol, slagroom en zwarte peper

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

In bouillon gegaarde aardappelen

Ingrediënten:
bieslook, fleur de sel, knolselderij, kookvocht van ossenvlees, nootmuskaat, peper, prei, sjalotten, tabasco, vastkokende aardappel, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit  - Gevogelte Zo veelzijdig!

Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:

Ganzenborstfilet met aardappel-tuinkerspuree en vlierbessensaus

Ingrediënten:
aardappelen, balsamicoazijn, boter, ganzenbotten, ganzenfond, gerookte ganzenborstfilets, jeneverbessen, komijnzaadjes, korianderzaadjes, kruidnagels, laurierbladeren, melk, nootmuskaat, olie, peper, peperkorrels, prei, rode wijn, room, rozemarijn, sausbinder, selderij, spitskool, suiker, tijm, tomatenpuree, tuinkers, uien, vlierbessen, vlierbessensap, witte wijn, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / buffet / avondmaal uit Liever lokaal:

Erwtensoep

Ingrediënten:
aardappel, doorregen spek, hamlappen, laurier, peper, peterselie, prei, rookworst, runderklapstuk, saucijsjes, schouderkarbonades, selderij, selderijknol, spliterwten, ui, varkenspootje en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Snert

Ingrediënten:
aardappel, bouillonblokje, buikspek, hamschijf, knolselderij, peper, prei, slagersrookworst, spliterwten, ui, verse bladselderij, verse peterselie, winterpeen en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Gevulde lamsmagen - manouls lozérien

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, knolselderij, lamsmaag, laurierblad, prei, rauwe ham, ui, verse peterselie, peper, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / groenten, aardappels en peulvruchten / orgaanvlees
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

Wortelgroenten met appel en rozemarijn uit de oven

Ingrediënten:
aardappel, aardpeer, knolselderij, koolzaadolie, olijfolie, pastinaak, rozemarijn, wortel, wortelgroenten, zeezout, zure appel en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Spruitjessoep

Ingrediënten:
aardappelen, kippenbouillon, knolselderij, kruidnagels, melk, peper, peterselie, spruitjes, ui, vetstof en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit L. Martin - Het grote vegetarische kookboek

Recept uit Het grote vegetarische kookboek:

minestrone

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, courgette, elleboogmacaroni, groentebouillon, knolselderij, look, maaltijdsoep, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, sperziebonen, tomaten, tomatenpuree, ui, vegetarisch bakvet, witte bonen, wortel en zout

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Avondmaal uit Veg!:

Boulangère van drie wortelgewassen

Ingrediënten:
aardappel, boter, groentebouillon, knoflook, knolselderij, pastinaak, salie, tijm, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...