Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, gember, knoflook, komkommer, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, specerijen, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Buffet / bijgerecht uit Veg!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Varkensvlees:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Jam, gelei, confituur:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Het Bali kookboek:
Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Avondmaal uit Home Made winter:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit The big green egg book:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Plenty more: