Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, dressing, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, paprika, pasta, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, ui, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Oh My Dish:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch uit Boerenkool:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Het krokettenboek:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Basisrecept uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Basisrecept uit Sieb's proefschrift:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe: