70 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbasilicumboterbouilloncitroensapgroenteknoflookkomkommerlauriermelknootmuskaatolieolijfoliespecerijentijmtomaatuivetwaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Gevogelte Zo veelzijdig!

Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:

Ganzenborstfilet met aardappel-tuinkerspuree en vlierbessensaus

Ingrediënten:
aardappelen, balsamicoazijn, boter, ganzenbotten, ganzenfond, gerookte ganzenborstfilets, jeneverbessen, komijnzaadjes, korianderzaadjes, kruidnagels, laurierbladeren, melk, nootmuskaat, olie, peper, peperkorrels, prei, rode wijn, room, rozemarijn, sausbinder, selderij, spitskool, suiker, tijm, tomatenpuree, tuinkers, uien, vlierbessen, vlierbessensap, witte wijn, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Lunch / buffet / bijgerecht / lunchgerecht uit Indonesie:

Omeletjes met aardappelen - telor dadar kentang

Ingrediënten:
aardappel, bruine basterdsuiker, ei, geklaarde boter, ghee, goela djawa, knoflook, komkommer, maïsolie, peper, sambal oelek, tomaat, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Moussaka

Ingrediënten:
aardappel, aubergines, bladpeterselie, courgette, frituurolie, kaneel, knoflook, lamsgehakt, peper, piment, rundergehakt, suiker, tomatenpuree, ui, vleestomaten en zout

Keuken:
Grieks / Egyptisch / Sefardisch / Joods
Soort:
ovenschotel
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:

Hieltjes met perenbliksem

Ingrediënten:
aardappel, boter, kalfsfond, kalfsjus, kaneelstokje, knoflook, laurier, lichtgerookt mager spek, melk, olijfolie, stoofperen, suiker, tomatenpuree, tomatensap, ui, varkensschenkel, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Tamara's rataouille

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, courgette, flespompoen, groene chilipeper, haricots verts, knoflook, koriander, kristalsuiker, pastinaak, rode paprika, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Picknick / diner / bijgerecht / voorgerecht uit Indonesie:

Eenvoudige salade uit Bandung 1 - selada biasa Bandoeng 1

Ingrediënten:
aardappel, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, goela djawa, ketjap benteng manis, kropsla, peper, pindakaas, sjalot, tomaat, trassi, verse bladselderij, verse peterselie, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria España:

Aubergineschotel - tumbet

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, courgette, knoflook, olijfolie, peper, suiker, tomaat en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Arabia:

Gevulde koolrolletjes

Ingrediënten:
aardappel, granaatappelmelasse, groene kool, olijfolie, oploskoffie, peper, suiker, surinaamse rijst, tomaat, tomatensap, ui, verse munt, verse peterselie en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
rijst / vegetarisch / groente
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Lamsbout met kwarteleieren

Ingrediënten:
aardappel, gemalen komijn, gemberpoeder, honing, knoflook, kwarteleieren, lamsbout, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, prei, rietsuiker, rozijnen, salie, sinaasappel, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees

Recept van Mijn Recepten:

Goulashsoep met rundvlees - Mijn Recepten

Ingrediënten:
aardappel, azijn, basterdsuiker, bouillon, gerookte spekjes, ketjap, komijn, kruidnagel, laurierblad, marjolein, mosterd, paprikapoeder, peper, rode paprika, rundvlees, sambal, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, winterpeen en zout

Recept van Mijn Recepten:

Goulashsoep met rundvlees

Ingrediënten:
aardappel, azijn, basterdsuiker, bouillon, gerookte spekjes, ketjap, komijn, kruidnagel, laurierblad, marjolein, mosterd, paprikapoeder, peper, rode paprika, rundvlees, sambal, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, winterpeen en zout

Recept van Mijn Recepten:

Goulashsoep - Mijn Recepten

Ingrediënten:
aardappel, azijn, basterdsuiker, bouillon, gerookte spekjes, ketjap, komijn, kruidnagel, laurierblad, marjolein, mosterd, paprikapoeder, peper, rode paprika, rundvlees, sambal, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, winterpeen en zout

Recept van Mijn Recepten:

Goulashsoep

Ingrediënten:
aardappel, azijn, basterdsuiker, bouillon, gerookte spekjes, ketjap, komijn, kruidnagel, laurierblad, marjolein, mosterd, paprikapoeder, peper, rode paprika, rundvlees, sambal, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, winterpeen en zout

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het krokettenboek:

Surinaamse bakkeljauw fritta

Ingrediënten:
aardappelen, bakkeljauw, ei, frituurolie, groene peper, knoflook, olie, paneermeel, selderijblad, suiker, tomatenpuree, ui en zwarte peper

Keuken:
Surinaams
Soort:
vis
Haal meer recepten op...