Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bier, bleekselderij, boter, bouillon, ei, kippenbouillon, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, pastinaak, peper, peterselie, prei, rode wijn, suiker, ui, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Recept van Duizenden1dag:
Lunch / snack of tussendoortje uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek: