Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Gekonfijte eend met groente en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, boter, gekonfijte eendenbouten, knoflook, knolselderij, peper, tijm, ui, winterwortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, courgette, ei, kippenbouillon, knolselderij, kruiden, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Lunch / snack of tussendoortje uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Recept van Oh my foodness:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Lekker Happen: