Recept uit Italië:
Ragù alla bolognese - Bolognesesaus
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, kruidnagel, melk, pancetta, runderbouillon, runderfond, rundergehakt, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus / pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, ei, fond, kaas, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomaat, ui, vlees, vleesbouillon, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Wild:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: