Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Kip in room
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, bouquet garni, champignons, citroensap, crème fraîche, kip, knoflook, peper, slagroom, witte ui, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, dille, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, kerriepoeder, kervel, kippenbouillon, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, tijm, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: