Recept uit Koken met kruiden:
Gevulde kipfilet met bieslook
- Ingrediënten:
- bieslook, bloem, boter, droog broodkruim, ei, eierdooier, kipfilet, knoflook en olie
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, basilicum, bladpeterselie, citroen, droge witte wijn, ei, eiwit, groentebouillon, kippenbouillon, kruiden, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, tijm, ui, witte wijn, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken met kruiden:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit De pastabijbel: