Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Tripes à la mode de Caen
- Ingrediënten:
- bloem, bouquet garni, calvados, cider, kalfspoot, kruidnagel, prei, runderpens, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwoerd van buikspek
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, azijn, bleekselderij, boter, bouillon, bouquet garni, champignon, citroensap, ei, knoflook, laurier, laurierblad, peper, rode wijn, room, specerijen, tijm, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Recept uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Miss Fromage:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Recept van Okoko recepten:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek: