Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Töltött paprika - Gevulde paprika
- Ingrediënten:
- bloem, paprika, peper, plantaardig vet, reuzel, rijst, selderijblad, suiker, tomatensap, ui, varkensgehakt en zout
- Keuken:
- Hongaars
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, boter, cayennepeper, citroensap, groente, knoflook, koriander, nootmuskaat, olie, olijfolie, paprika, peterselie, rijst, specerijen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Heel veel veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit L'Art de la table:
Basisrecept uit Home made:
Bijgerecht uit Zuur:
Diner / lunch / voorgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe: