Basisrecept uit Cocina Nueva:
Mayonaise
- Ingrediënten:
- canola-olie, citroensap, dijonmosterd, eidooier, fruitige olijfolie, milde olie, sherryazijn, suiker, witte peper, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bieslook, bladpeterselie, bloem, boekweitmeel, boter, ei, knoflook, melk, mosterd, olie, peterselie, plantaardige olie, prei, room, sjalot, ui, witte peper, zonnebloemolie, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Cocina Nueva:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit L'Art de la table:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Lunch uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Koude keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie: