Recept uit L'Art de la table:
Gevulde courgette met tomatensaus
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, brood, chorizo, courgette, gehakt, olijfolie, tomaat, rode paprika, suiker, knoflook, tomaat, tomatenpuree, ui, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, basilicum, boter, citroensap, groente, knoflook, komkommer, kruiden, melk, nootmuskaat, olijfolie, rode paprika, specerijen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit The big green egg book:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Speisekammer:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine: