Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Gekonfijte eend met groente en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, boter, gekonfijte eendenbouten, knoflook, knolselderij, peper, tijm, ui, winterwortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, kruiden, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, selderij, sjalot, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Recept uit Baru Belanda:
Recept uit Spice Wise:
Recept uit Lekkere recepten van het land:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Kochen für zwei:
Basisrecept uit Down to earth:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit Veg!: