150 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbotercitroensapeigemalen komijngemberknoflookkorianderpoederkorianderzaadkurkumalimoenolijfoliepeterselierijstspecerijensuikertomaattomatenpureeuiwitte peperwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:

Tomatensoep met griesmeel en koriander

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, fijne kristalsuiker, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, griekse yoghurt, koriander, mild paprikapoeder, olijfolie, semolina, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Caldo verde

Ingrediënten:
aardappel, chorizo, extra vierge olijfolie, kippenbouillon, knoflook, koriander, peper, savooiekool, water, zampone en zeezout

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jamie's Amerika:

Gordita's & salsa

Ingrediënten:
bakpoeder, don franciscokaas, koriander, lente-ui, limoen, maïsmeel, masa harina, olijfolie, pompoenpitten, rode appel, rode spaanse peper, tarwebloem, tomaat, water, zeezout, zonnebloempitten en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans / Amerikaans
Soort:
tortilla / vegetarisch
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi 1 notitie

Diner / hoofdgerecht uit Papa Kazmi:

Vindaloo

Ingrediënten:
agavesiroop, basmatirijst, bruine rijstazijn, chilivlokken, gele paprika, gemberwortel, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, korianderchutney, kurkuma, limoen, mosterd, naan, papadums, paprikapoeder, rijstolie, rode peper, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zeezout, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
curry / gevogelte
Een recept uit Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld - The big green egg book

Recept uit The big green egg book:

Indiase Lamsribben Met Chapatis En Appelraïta

Ingrediënten:
appel, cayennepeper, citroensap, garam masala, gember, griekse yoghurt, groene kardemompeulen, knoflook, koenjit, komijnzaad, koriander, lamssparerib, mosterdzaad, nootmuskaat, peper, volkoren tarwemeel, water, wit tarwemeel, zonnebloemolie en zout

Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Chicken Korma

Ingrediënten:
amandelmeel, basmatirijst, chilipoeder, garam masala, gemberwortel, kardemompeulen, kippendijfilet, knoflook, kokosrasp, koriander, korianderpoeder, kruidnagel, kurkuma, laurier, rijstolie, tomatenpuree, ui, water, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Thaise wontonsoep - geow nam moo

Ingrediënten:
bai pak chee, knoflook, kratiem, lente-ui, maggi, nam pla, olie, paksoi, taugé, thaise vissaus, varkensbotten, varkensgehakt, verse koriander, water, witte peper, wontonvel en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Rode mul met artisjok en gezouten citroenen

Ingrediënten:
artisjok, ingemaakte citroen, kaneelstokje, knoflook, koriander, mul, olijfolie, patentbloem, plantaardige frituurolie, ras el hanout, rode ui, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Boterige linzen en aardappelen met kerrie

Ingrediënten:
aardappelen, arachideolie, boter, bruine linzen, gele spliterwten, groene spliterwten, groentebouillon, kerriepoeder, kokosmelk, koriander, moong dal, peper, water, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
peulvruchten / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Mosselpannekoeken - hoi taud

Ingrediënten:
bai pak chee, bloem, ei, lente-ui, mosselen, nam pla, olie, taugé, thaise vissaus, verse koriander, water, witte peper en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

ramadansoep harira

Ingrediënten:
bloem, citroen, dadel, gedroogde kikkererwten, gemalen komijn, gemberpoeder, kaneel, karkas van kip, koriander, kurkuma, lamsbotten, linzen, olijfolie, peterselie, tomaat, ui, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kipvulling voor lumpur

Ingrediënten:
geelwortelpoeder, gemalen komijnzaad, gemalen koriander, kemirinoot, kipfilets, kokosolie, kokosrasp, laospoeder, rode ui, water, witte peper en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:

Spinaziesoep, vegan

Ingrediënten:
boterhammen, havermelk, knoflook, koriander, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, water, wilde spinazie en zout

Soort:
soep/bouillon / vegan
Haal meer recepten op...