Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Töltött paprika - Gevulde paprika
- Ingrediënten:
- bloem, paprika, peper, plantaardig vet, reuzel, rijst, selderijblad, suiker, tomatensap, ui, varkensgehakt en zout
- Keuken:
- Hongaars
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, bloem, boter, citroensap, ei, gember, groente, knoflook, koriander, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Recept uit Heel veel veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Recept uit The big green egg book:
Bijgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Basisrecept uit Home made:
Bijgerecht uit Zuur:
Diner / lunch / voorgerecht uit #watetenwevandaag:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken: